My Artbook

01:00


Zo lang als ik me kan herinneren teken ik al. Ik vind kunst echt heel mooi en ik kan er ook uren naar kijken. Ik heb besloten om een aantal van mijn werken met jullie te delen!

De tekeningen die ik maak heb ik nagetekend van foto's of andere tekeningen. Ik trek mijn werken nooit over en geef mijn eigen draai er aan. 

Ik heb altijd iets gehad met monden teken, ik weet niet waarom, maar het is misschien een kleine fascinatie van mij. Ook laat ik af en toe de gezichten weg van mensen die ik teken. Dit is ontstaan doordat ik eigenlijk geen gezichten kon teken maar inmiddels lukt dit mij wel. Ik vind ook dat dit iets van mysterie achterlaat en daar houd ik wel van. 

Mijn tekeningen:Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ik zal af en toe een update plaatsen als ik weer veel getekend heb! Zijn jullie ook wel eens creatief bezig? 

Love,
JamelyYou Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe