Music Faves November

02:52


Het is weer tijd voor mijn muziek favorieten van deze maand! Er is weer veel nieuwe muziek uitgekomen van grote artiesten en dat maakt mij erg vrolijk! 

Vooral de laatste tijd ben ik weer veel bezig met muziek. Ik schrijf veel nummers voor de band op het moment, de rest van de bandleden zijn ook lekker bezig. Nog even we kunnen zo een album opnemen haha! Maar nu mij muziek favorieten van november!


Het nieuwe album van '5 Seconds Of Summer' was eindelijk daar! Ik heb uitgekeken naar dit album en ik moet zeggen, het voldoet aan mijn verwachtingen. Met dit album laten de jongens duidelijk zien dat ze van dat 'pop' imago af zijn. Ja, deze gasten zijn punkrock! Permanent Vacation en Castaway zijn mijn favorieten, omdat deze net wat meer Rock zijn dan de rest. Zeker het luisteren waard. And it sounds and feels definitly good! 

Vorige week vrijdag kwam ook het nieuwe album van Justin Bieber 'Purpose' uit. Ik wist niet wat ik kon verwachten met dit nieuwe album. De nummers zijn erg laid-back en chill. Hij laat zich van zijn nieuwe en pure kant zien en dat pakt heel goed uit. Ik vind het moeilijk om ene favoriet te kiezen omdat alle nummers zo goed zijn, maar Love Yourself en Children zet ik het liefst op! 


Ja, Adele, ze breekt gewoon even alle records met haar nieuwe hitsingle 'Hello'. Het is zeker een goed nummer wat gearrangeerd gewoon goed in elkaar zit. Een lekker mee zing/schreeuw nummer. De tekst vind ik ook erg mooi, je hoort het gevoel wat ze er inlegt. Zeker een top song.

Eigenlijk is Bring Me The Horizon een guilty pleasure van mij hehe. Ik luister niet vaak naar ze maar af en toe heb ik gewoon zin in deze punkband. 'Drown' vind ik ook echt een meesterwerk. Als ik hartjes ogen zou kunnen invoegen had ik dat gedaan. Oh wat vind ik dit een lekker nummer. Het luisteren waard zou ik zeggen! 

Dit waren mijn Muziek faves voor november! Wat zijn jou favorieten deze maand? 

Love, 

Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe