Balmain x H&M

06:23


Het was weer zo ver. Ieder jaar werkt H&M samen met een grote designer. Versace en Alexander Wang waren hier al aan bod gekomen. Deze keer was het met, jawel, Balmain! 


Balmain is een zeer exclusief merk die best prijzig is. Toen in mei bekend werd dat zij dus samen gingen werken met H&M was ik meteen enthousiast! Een paar weken later verschenen meerdere modellen op een redcarpet event met al een aantal stukken van deze collecties en dit beloofde veel goeds. 

De rijke stoffen en texturen laten een glimp van luxe achter in deze collectie, daar is Balmain inmiddels bekend om. Luxe, voor een goedkopere prijs? Bijna to good to be true, right? 

Helaas heb ik helemaal niks van de collectie kunnen bemachtigen. Ik hoor bij de groep die net op de site kon komen. *sigh* Maar net als met de collecties van Versace en Alexander Wang wordt er heel veel verkocht op Marktplaats. Mensen kopen het in een haast of kopen de verkeerde maat. Dan zetten zij dit op Marktplaats. Dus mijn tip, hou het in de gaten en misschien ben je wel lucky om nog iets te bemachtigen. Pas wel op voor oplichters en betaal zeker niet het 3 dubbele van de originele prijs! 

Ik vind wel dat deze collectie toch een beetje exclusief moet zijn. Als je zoiets gaat verkopen zou je dit eigenlijk alleen in de winkel kunnen doen, zo blijft het wel eerlijk. 

Heb jij wat kunnen bemachtigen van deze collectie? En op wie hopen jullie dat de volgende designer samenwerking mee is?

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe