All Black - Outfit

10:00


Dit is nu echt een typische outfit waar je mij aan kunt herkennen. Zwart op zwart, echt mijn favoriete kleur. Lees hieronder wat ik precies aan heb! 

Zwart, wat ik houd ik toch van zwart. Dit is tijdloze kleur en het kan letterlijk altijd. Het meeste in mij kast is ook zwart. Je kan nooit genoeg zwart hebben! Eerlijk gezegd ga ik nooit de deur zonder dat ik iets zwarts aan heb haha. 

"Daphie, ik vind me outfit echt leuk vandaag, wil je mee foto's maken?" Dit krijgt Daphne misschien 1 keer per week te horen. Gelukkig, de schat die ze is, wilt ze altijd mee. Wat zou ik toch moeten zonder mijn trouwe fotografe?! Toevallig moest ik nog naar de stad voor om wat te halen bij de hobby winkel en hebben we daar foto's gemaakt.

De jurk die ik aan heb is natuurlijk van de Mango. Ik zag hem toen hij net in de winkel hing en ik dacht,'Wow, die wil ik echt passen.' En ik moet zeggen, dit was voor het eerst dat ik een strakkere jurk aan had die mij echt goed stond. Ik vind de stof erg fijn en het zit lekker. De 2 splitten aan de zijkant maakt het weer net wat sexyer. 

Het nep leren jasje heb ik nu al een tijdje en het is jammer genoeg de enige in mij arsenaal. Ik ben echt in need voor een nieuw echt leren jasje! 
Mijn outfit:
Jurk: Mango €35,99
Jack: Primark
Schoenen: Dr. Martens

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben! Wat zijn jullie favoriete zwarte items? 

Love, 
Jamely


You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe