Sweater Weather

09:24

Het is weer een typische Nederlandse herfst. Het is om half 7 alweer donker en als de winter tijd van de week ingaat dan ja, dag zonlicht. Dus het is weer tijd voor dikke truien! 

Lekker deprimerend was het om op deze zondag ochtend wakker te worden. Donker, grauw en grijs.. Blegh! Als ik deze zondag niet moest te werken was ik lekker in me bed gebleven. Maar ja, er moet geld verdient worden he! (En ik heb er geen spijt van dat ik ben gaan werken want er kwam een te lief hondje in de winkel en daar heb ik lekker mee geknuffeld. Nu mijn ouders smeken om hond nummero 2).

Het enige voordeel aan dit weer is truien shoppen! Lekker warmen truien in alle soorten, kleuren en maten. Het mooie van dit seizoen is dat alles kan! Truien met veren, haren en bond, het is allemaal goed! Hieronder zie je mijn favoriete truien qua; kleur, vorm en print! Pastel tinten en truien gaan heel goed samen! Verder vind ik truien met een hogere hals fijner, dan blijf je net wat warmer. En natuurlijk allerlei borduursels zijn goed! 

Wat zijn jou favoriete truien? 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe