Skater Vibes - Outfit

02:15Wat houd ik toch van de herfst! Ik ben altijd fan geweest van donkere kleuren dus 'de donkere dagen' vind ik niet zo erg. In deze outfit laat ik jullie zien hoe ik met deze donkere tinten werk. 

Het liefst draag ik altijd alles zwart en toen ik tegen de trui aan liep in de H&M, hing hij er in het grijs en in het zwart. Ik pakte meteen de zwarte maar toen zei ik tegen mezelf, 'Doe eens gek een neem nu de grijze.' Ja mensen, een andere kleur dan zwart dragen voor mij is, jawel, gek doen. Dus ik nam de grijze mee. Waar ik heeeel blij mee ben dat ik dat gedaan heb. Ik werd meteen verliefd op de stof en op de gaten/ladders die er in zitten. 

Je kledingkast is ook niet compleet zonder een zwarte highwaisted skinny. Alhoewel ik deze jeans al heel lang heb en hij begint nu eerder grijs te worden. Het wordt tijd voor een nieuwe! 

En ook mijn Dr. Martens zijn eigenlijk aan vervanging toe. Deze heb ik nu 3 jaar en dat is niet erg lang voor een paar Dr. Martens maar ik heb ze ook non stop gedragen! Gelukkig lopen ze heerlijk en koop ik er liever een paar bij dan dat ik ze weg gooi! haha.

Mijn outfit:                                 
Trui: H&M €24,99
Broek: Mango €35,99
Schoenen: Dr. Martens 

Deze outfit is lekker simpel en daarom vind ik hem juist zo leuk. Dat zullen jullie wel merken met mijn stijl. Ik houd van simpel en details. Ik vind het ook leuk om af en toe all out te gaan hoor! Hopelijk hebben jullie hier wat aan.

Love, 
Jamely. 

You Might Also Like

2 reacties

  1. Leuk dat je een blog bent begonnen! Ik vind dat de foto's goed gelukt zijn en de plek waar de foto's genomen zijn is echt gaaf! Groetjes Bertine - Aboutfashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe