Oversized & Classy - Outfit

11:03


Wat zo leuk is aan de herfst is dat je al je mooie en leuke jassen weer uit de kast kan trekken. Alle soorten, kleuren en maten sjaals erbij en je outfit is compleet. Maar hoe style je nu eigenlijk een 'Classic but oversized coat?'

Het was echt tijd voor een nieuwe herfst/winterjas, oftewel een tussen jas. Mijn oude jas was echt op. Ik had hem ook al 3 jaar als het niet langer is. En als je dan bij de Mango werkt komt er iedere keer als je er bent een mooie jas voorbij. Nog was het een helse zoektocht naar een jas.

Ik had de hele stad afgestruind. Iedere jas aan gehad maar niks was wat ik zocht. Ook op mijn werk was er niks wat mij nu écht leuk stond. Maar toen kwam deze jas in de winkel. Op het hangertje vond ik het niet mooi maar iets in me zei dat ik hem gewoon moest aantrekken. En ja hoor, ik was meteen verliefd! 

Het mooie van de jas is dat hij overal bij past! En met een leuke sjaal maak je het helemaal af. Kies voor een printje of kleurrijke opdrukken. Zo maak je een zwarte 'saaie jas' net wat speelser. 
Wat heb ik aan;
Jas: Mango €139,99
Sjaal: Volgens mij is deze van de Primark, van vorig jaar.
Schoenen: Van Haren €29,99

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en voor vragen kan je altijd contact met mij opnemen! Hoe stylen jullie je jassen dit seizoen? 

Love, 
Jamely

 

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe