Nail Addiction

04:52


Ik heb nu sinds een tijdje een nieuwe verslaving! De nep nagels van de Primark. En ik ga jullie vertellen wat ik er van vind. 

Nou ik vind de nagels duidelijk helemaal het einde. Mijn eigen nagels groeien helemaal niet en als ze dit wel doen breken ze heel snel weer af. Ik heb alle middeltjes al geprobeerd maar niks helpt. Ik heb geen geld voor 'echt nepnagels' want ja, ik hou van geld uitgeven. Dus de primark nagels zijn echt een uitkomst.

De nagels hebben de perfecte lengte. Ze zijn niet te lang en niet te kort. De eerste keer dat ik ze op had voelde ik me echt gehandicapt, ik kon niks! haha. Maar nu, ik ben er zo gewend aangeraakt dat ik eigenlijk niet meer zonder kan. (Oeps)

De nagels heb je in vele soorten kleuren en printjes wat het zo leuk maakt. Meestal heb ik de nude-roze kleur omdat dit overal mooi bij staat. Sinds kort hebben ze ook matte nagels zo als de zwarte hier boven (heart eyes). 

De nagels blijven zo'n 4 tot 6 dagen zitten. Na 2 dagen zal er af en toe 1 nagel af vallen met ik denk met een andere lijm zal de nagel beter blijven zitten. Daarom zijn de nagels ook best wel perfect als je een feestje hebt of zo iets. Of als je niet zeker weet of je nep nagels wilt, is dit het proberen waard! 

Tot ik geld heb om mijn nagels professioneel te laten doen, doe ik het lekker zelf! Hebben jullie de nagels al een keer geprobeerd? 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe