My Music Faves - Oktober

11:12

Het leek mij een leuk idee om iedere maand mijn favoriete muziek met jullie te delen! Dan ga ik vertellen over mijn favoriete albums, nummers en artiesten. En over de beste nieuwe muziek. Dit is natuurlijk wel naar mijn muziek smaak en dit is allemaal mijn mening :) 

Deze maand is er zoveel nieuwe muziek uitgekomen en dat maakt mij heel erg blij. Er komt nog meer uit en over 10 dagen is ein-de-lijk het nieuwe album van 5 Seconds Of Summer er! Ik kan echt niet wachten. Maar eerst mijn favorieten van nu:


Het nieuwe album van Lucas Hamming - HAM is simpel weg briljant! Alle nummers zijn zo catchy en ik zing ze de hele dag door. Ik ben een aantal weken geleden naar StartFestival in Lelystart geweest en daar stond Lucas met band! Ze deden al een aantal nummers van het nieuwe album en ik was verliefd! Het album heeft een heerlijk rauw randje. Mijn favorieten zijn 'Make Me Care' en 'Competing Contents'. Zeker het luisteren waard! 

Ja, Green Day, wat kan ik daar nou over zeggen. Dit album blijft briljant. Is zeker niet nieuw maar toch. Het geeft me nog steeds kippenvel. 'Wake Me Up When September Ends' is zo mooi en 'Holiday/Boulivard Of Broken Dreams' is ook zo goed. Die overgang van het ene naar het andere nummer is gewoon zo lekker, wow. 


Eindelijk nieuwe muziek van The 1975! Wat heb ik hier lang op gewacht. Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik met het nummer 'Love Me' aan moest. Dus ik ging het nog een keer luisteren en toen vond ik het wel okay. En toen ging ik het nóg een keer luisteren en toen vond ik het helemaal geweldig! Ik weet niet wat er met dat nummer is maar het is zoooo catchy! I love it. 

Deze band kwam ook eindelijk met wat nieuws en wat ben ik er blij mee! 'Girls Don't Mind' van Project Bongo is best wel sexy. De tekst alleen al zit heel goed in elkaar wat er voor zorgt dat het nummer je hoofd niet verlaat! Oh en goed nieuws, ik weet heel toevallig dat ze bezig zijn met een nieuwe EP! Hoera! Nou ik kan niet wachten. 

Dit waren mijn faves van deze maand! Ik hoop dat jullie er naar gaan luisteren en deel vooral wat jullie er van vinden! 

Love, 
Jamely.You Might Also Like

3 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe