My Hair Journey

03:00


Ja, mijn hair journey, dat is nogal een verhaal! En ik heb besloten om dit met jullie te delen. 

Het begon allemaal lang lang lang geleden toen ik nog in groep 8 zat. Ik belde mijn oma op en zei;"Oma ik wil highlights, kan jij dat voor mij doen?". En ja hoor met een pakje 'Coupe Des Soleil' was het zo geregeld. Een paar maanden later deed ik dit nog een keer maar toen was ik helemaal blond geworden! Ik vond het wel best en heb het zo gelaten. 

Maar natuurlijk moest dit na een paar maanden al weer anders, want als het op haar aankomt wil ik nooit lang het zelfde. Dus ik kocht met mijn andere oma een pakje bruin bij de kruidvat en het was bruinig. Dit werd later, wat je wel kan raden, GROEN. Dat was echt een nachtmerrie! 

Een paar pakjes verder was de groene gloed gelukkig weg en was ik overgestapt op een iets rodere tint. Mahonie was dit volgens mij. Inmiddels zat ik in de 4de van de middelbare school toen ik besloot om het paars te verven. Oh wat mis ik die kleur.. Het was een spoeling want dat was de enige voorwaarden die mijn moeder er aan stelde! Helaas was het met 2 weken al weer weg. 

Ik heb mijn haar toen niet meer geverfd voor 6 maanden en toen zag het er niet meer uit. Ik werkte destijds bij de kruidvat en mijn collega's zeiden dat ik het rood moest verven en dat deed ik ook.Het kwam er niet geweldig uit maar het zag er beter uit dan ervoor haha! Maar wat deed ik met mijn domme kop, ik ging 3 dagen nadat ik het geverfd had naar de Eemhof om te zwemmen. Ja, toen was het alweer gebeurd met het rode. 

Mijn haar was ondertussen heeeel lang geworden. Dit wilde ik super graag! Maar zoals ik al zei, dit ging vervelen en ik had constant hoofdpijn omdat mijn haar zo zwaar was. Daar was de beslissing om het kort te knippen! Tot op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Er ging iets van 30 cm van me haar af en wat was ik blij. Ik heb er gelijk rode verf in gedaan en dit keer lukte het wel goed. 

Na het voor een lange tijd rood te hebben gehad, je raadt het al, ik wilde wat nieuws. Mijn haardoel nu is wit/zilverblond. En ik zit nu in fase 2 daarmee en het gaat nog even duren voordat ik er ben. Er zit al heel wat bleek in mijn haar en ik heb dit bij de kapper laten doen. NOOIT zelf je haar bleken! Maar ik ben bijna waar ik wil zijn! Het is nu een dipdye/balayage. 


Waarschijnlijk als ik eindelijk dat zilvere heb wil ik weer wat anders.. Ik heb al gezegd dat ik met de zomer een roze/rosé kleur er in wil! Hihi. En ik kan ook nooit normaal op foto's staan..

Wat is jullie haarstory?

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe