Happy Halloween - Fave Essentials

12:31

Happy Halloween! Serieus oktober is mijn favoriete maand en dat komt natuurlijk door Halloween! Deze hele week lang zal ik post's online zetten die een Halloween tintje hebben. 


Oh wat houd ik toch van Halloween! Voor de 1 een excuus om schaars gekleed de deur uit te gaan en voor de andere om lekker met nepbloed en vloeibare latex te spelen. Ik kies voor optie 2, hihi. 

Sinds een aantal jaar doe ik ieder jaar mee met een spookhuis op mijn oude middelbare school. Dit doe ik met mijn lieve vriendinnetjes. Wij zijn inmiddels heel goed geworden in het grimeren en we doen dit ook graag! Maar wat zijn nu eigenlijk mijn 'key items' bij Halloween? 

Fave nr.1:

Dit is een basis kleuren waterbasis schmink palet van Grimas. Als grimeur zijn de spullen van Grimas heerlijk om te werken. Ze hebben een breed assortiment aan schmink, latex, wax, nepbloed en nog veel meer. En omdat dit palet alles heeft wat je voor een basis nodig hebt is het echt een koopje. Ik heb dit palet bij de plaatselijke feestwinkel voor €16.95 gekocht. Fave nr.2:


Vloeibare latex is je beste vriend met Halloween! Het ruikt wel is waar naar rotte vis in een flesje maar toch, ik kan niet zonder! Met vloeibare latex en de juiste technieken kan je geweldige wonden maken. Daarom is dit mijn absolute favoriet. Pas wel op voordat je dit gebruikt, test eerst of je niet allergisch bent. Fave nr.3:


Lenzen maken je look helemaal af. Ook als je niet helemaal all-out gaat zijn lenzen een goed middel om je look compleet te maken. Het paar in de foto waarbij je beide lenzen ziet heb ik dit weekend gekocht en ze zijn echt gaaf. Het zijn zachte jaar lenzen. Ze waren €19,95. Lenzen vloeistof is een must om te hebben dan. Zo zien de lenzen er bij mij uit. 
Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. Dit waren mijn favorieten items die ik gebruik met Halloween! Hebben jullie Halloween faves? Zo ja welke? 

Happy Halloween, 
Jamely

You Might Also Like

1 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe