Happy Halloween - Easy Make-up Ideas

14:11


Bij Halloween moet je natuurlijk er wel een beetje eng uit zien. (Duh! Daar draait Halloween om) Maar dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Ik laat jullie 4 easy-peasy looks zien die zelfs een make-up rookie kan doen.

Ah! Die foto is toch wel een beetje eng.. Haha maar okay! Ik ga jullie stap voor stap uitleggen hoe je de looks voor elkaar kan krijgen!

                          De basis:

Dit is de basis look die bij ieder andere look het zelfde is. Begin met je gezicht. Maak je zelf niet helemaal wit maar gebruik de lichtste foundation die je hebt of breng een dun laagje witte schmink aan. Contour daarna je gezicht zoals je dit altijd doet maar dan met een grijze oogschaduw. De ogen zijn iets lastiger maar ook nog steeds vrij makkelijk. Denk er aan, het is Halloween, het hoeft niet heel netjes. Maak een smokey eye met een zwarte oogschaduw en blend de buitenkant dan met een vel rode oogschaduw. Zorg dat je een hoek creëert. Lijn je waterlijn en voila, daar heb jij je basis. 

                          Tough Girl Look: 

Dit is dé makkelijkste look van allemaal. Het is de basis make-up en dan doe je aan de onderkant van je gezicht een bandana. Je kan er ook voor kiezen om hem om je nek te doen. 

                           Bloody Vampire Look:

Je start deze look met de basis. Voor de lippen lijn je de buitenkant van je lippen met een zwarte oogpotlood. Veeg de potlood uit naar de binnenkant van je lippen en smeer een bordeaux rode lippenstift er over heen. Dan krijg je een ombré effect. Dit maakt je lippen minder saai. Om het af te maken. Laat wat nepbloed van je mond druipen. Dat maakt je look helemaal af! 

                           Half Skeleton:


Ook hier begin je met de basis. Gebruik een witte schmink op een rij tanden te maken op je mond en op je wang. Zorg ervoor dat de tanden gelijk zijn en recht lopen, het zal er raar uitzien als de tanden de vorm aan nemen van de lippen. (Big lips problem right?) Daarna vorm je de tanden met zwarte schmink en ga je met zwarte oogschaduw het geheel wat donkerder maken en shaden. Maak je contour heftiger met zwarte oogschaduw en laat dit op de laatste 2 tanden doorlopen. Teken als laatste een hart achtige vorm op je neus. Ik raad aan om een foto van een skelet op te zoeken voor deze look! 

                          Zombie Eye:

(Ik lijk zo verbaasd op deze foto haha) Oké, ook deze look is makkelijk. Start met de basis. Breng een zwarte oogschaduw aan in het midden van je lippen. Maak met nepbloed een aantal druppels die uit je ook komen. Gebruik een nepbloed dat lekker druipt voor het juiste effect. En om het af te maken heb ik in het bloedende oog een lens ingedaan. 

Dit waren ze allemaal! Ik ben benieuwd of jullie er wat aan hebben. Ik vond het in ieder geval leuk om te doen! Laat me weten of jullie een van de looks hebben uitgeprobeerd. 

Love, 
Jamely

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe