Glamour Day

06:15


Het is vandaag weer nationale Glamour Day! Dat betekend op vertoon van de Glamour krijg je 20% korting bij deelnemende winkels! De Mango, de H&M, de Sascha en nog veel meer winkels doen mee! 

"3 Oktober is het glamour day dames, dus we verwachten dat het erg druk gaat worden." Dit is wat mijn manager zei een paar weekjes geleden. Mango doet zoals gewoonlijk mee aan Glamour Day en dat betekend dat het erg druk wordt. Een paar maanden geleden was het ook Glamour Day maar toen had ik er nog nooit van gehoord. Mijn manager was zo verbaasd en vertelde dat zei vroeger altijd een dagje shoppen met de familie gingen als het Glamour Day was. Ik wist tot die dag niet wat dat in hield haha! 

Ik was er ook helemaal op voorbereid om dus vandaag naar mijn werk te gaan. Tot dat ik goed in mijn agenda keek en zag dat ik vrij was! Yes, dacht ik, nu kan ik lekker shoppen. Ik ben samen met mijn ouders naar de stad geweest en ik moet zeggen ik ben goed geslaagd! 

Ik moest dit jaar echt een nieuwe herfst/winter jas. Mijn oude 'tussen' jas had ik inmiddels al 4 jaar en ja die was echt op! Ik heb bij de Mango een nieuwe jas gekocht en alvast een lekkere dikke trui voor de winter! Verder heb ik bij de H&M een trui gekocht die ik een paar maanden geleden al zag. Toch maar goed dat ik even heb gewacht om die te kopen (de prijs was nu een 10tje lager!). Ik ben ook nog even langs Hema Beauty geweest en ik heb daar 3 nieuwe make-up kwasten, plus een eyeshadow base gekocht! De eyeshadow base van de Hema is echt een aanrader! 

(De bovenste trui is van de H&M en de onderste van de Mango)
Het valt dus nog wel met wat ik dus gekocht heb. De volgende Glamour Day ga ik All Out haha! 
Hebben jullie nog wat leuks gekocht met deze actie? Ik hoor het graag! 

Love, 
Jamely. 


You Might Also Like

2 reacties

  1. Wat leuk! Jammer dat ik niet in Nederland woon, anders had ik hier zeker gebruik van gemaakt! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey! Welk land woon je? Want sommige acties van glamourday geldt ook in Belgie! Xx

      Verwijderen

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe