Cozy Autumn Tones

02:21Het is herfst! Dat betekend dikke truien, zachte stoffen en warme kleuren. Al hoewel het weer nu nog wat warmer is laat ik jullie alvast 1 van mijn favoriete outfits voor dit seizoen zien! 

Ik heb gekozen voor een oversized trui! Ik heb de trui gekocht in een camel kleur. Ik heb niet veel van deze kleur in mijn kast en daarom heb ik daarvoor gekozen. Voor dit seizoen kunnen alle warmen kleuren zoals; bordeaux rood, olijf groen en aubergine.

Verder heb ik gekozen voor een broek met heel veel gaten erin. In de zomer kan je deze natuurlijk gewoon zo dragen maar omdat het nu wat kouder wordt is het leuk om er een panty met print onder te dragen. Ik heb zelf gekozen voor een vissengraat panty. 

Natuurlijk heb ik een paar van mijn Dr. Martens eronder. Jullie zullen waarschijnlijk vaak outfit posts te zien krijgen met mijn Dr. Martens haha! Het maakt de outfit net wat stoerder en geeft het wat meer pit! 

De accessoires kan je bij deze outfit ook niet vergeten. Ik heb een fedora op met een bandje (waar ik eeuwen naar gezocht heb). Voor de koudere maanden zijn hoedjes en hoeden een must! Ik heb ook gekozen om alles zilver te houden, Ik hou niet zo van goud. 

Mijn outfit:
Trui: Primark €12,00                                               
Broek: Mango €35,99
Schoenen: Dr. Martens €180,00
Panty: Primark 
Choker: Claires €5,00
Hoed: Primark €10,00
Horloge: Casio €36,00

Natuurlijk alles wat ik van de Primark heb komt samen in deze outfit! Nou ik hoop dat jullie er wat aan hebben en tot mijn volgende post!

Love, 
Jamely. 


You Might Also Like

4 reacties

 1. Leuke blog heb je! Ik kwam hier terecht via Vera haar blog, hihi. Ik heb voorlopig nog geen 'gaten broek', maar ik vind het idee om er een vissengraat panty onder te doen wel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kwam hier ook via vera's blog. Ik ben ook opzoek naar zo'n broek met gaten, maar dan nog iets heftiger. Mag ik een tip geven? Foto's lijken een beetje heel erg overbelicht

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! Voor zo'n broek kan je misschien kijken bij Nastgal of TheRaggedPriest! En ja ik kwam daar ook achter, de instellingen van mijn camera stonden verkeerd. Ik kwam hier helaas thuis pas achter! Maar bedankt ik zal er opletten :) xx

   Verwijderen

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe