Cookie & Cream Taart + Fun

02:40


Het is herfstvakantie dus waarom niet lekker zondigen? Ik wilde deze taart al heel lang uitproberen en ja daar ga ik jullie nu over vertellen. 

"Wacht, ik hou hem stil. Even omdraaien, ja zo!" Zei ik met me camera in me handen terwijl ik een foto wilde maken van Louise en ik. "Waarom maakt hij nu geen foto?" "Omdat hij uitstaat"... (Hoor ons al stuk gaan). Echt weer slim van mij. 

Louise en ik zijn al heel lang vriendinnen, maar door omstandigheden en onze drukke levens hadden wij elkaar heel lang niet meer gezien! Tot gister. Van te voren hadden we al besproken dat we iets gingen bakken maar wat? Dat was nog even een vraag. 

Dus wij na lekker bijgekletst te hebben op de fiets naar de Deen. In eerste instantie gingen wij cupcakes maken, maar dat schap was leeg. Toen zagen wij deze staan. Komt mooi uit want ik wilde deze al best lang maken! Weer op de fiets terug. 

Het maken van de taart:
Wij hadden eerst het pak natuurlijk goed gelezen.. (not). Er zat een taart vorm bij en die gingen we eerst in elkaar zetten. Lou waagde zich er aan maar het lukte niet echt! Dus met een staaltje team work kwam het goed! haha. 

De bodem voor de taart was zo gemaakt en het rook heeeeerlijk. Deze moest eerst 10 minuten in de koelkast. (En omdat onze koelkast in de keuken vol was mocht ik lekker 20x op en neer naar de schuur). 


Nu het cream gedeelte maken. En eerlijk gezegt, het smaakte naar mijn eiwit shakes. Dus de volgende keer als ik deze taart maak zal ik er vanille extract in doen. (Misschien omdat mijn shakes altijd vanille smaak zijn, associeer ik het daarmee). Het was wel heel lekker! 

De rest was niet heel bijzonder, de taart moest 2,5 uur in de koelkast maar daar hebben wij het geduld niet voor natuurlijk en de taart was bij 1,5 uur al goed! (Wij hebben ondertussen lekker Netflix gekeken). 

En tada! Het eindresultaat! 


Het was echt leuk om te maken en ik ga het zeker nog een keer doen! Zeker een aanrader voor een lekkere en makkelijke taart! 

Laat me weten als jij hem hebt gemaakt! 

Love, 
Jamely
You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe