Introducing Me!

10:43


Hi!
Welkom op mijn blog. Dit is mijn eerste post en ik hoop dat je vaker mijn blog wilt en gaat lezen! 

Nu eerst mijzelf even voorstellen.
Mijn naam is Jamely en ik ben een meisje die geboren is op 14 februari 1998 (17 jaar). Ik ben geboren in Almere. Ik ben hier op gegroeid en ik woon hier nog steeds! Ik woon samen met mijn ouders, mijn oudere broer en mijn lieve kleine hond Bo! Ik doe de opleiding Marketing & Communicatie MBO4 aan het ROC College Almere. Dit is mijn laatste jaar, dus het ik heb het best druk! 

Buiten school om ben ik vaak te vinden met mijn vrienden en doe ik graag leuke dingen! Ik heb een bijbaantje en ik werk dan bij de Mango. Ik ga ook graag sporten. Je kan mij vaak vinden in de sportschool of buiten om een rondje hard te lopen. Muziek is ook heel belangrijk voor mij. Ik zing al zo lang ik het me kan herinneren. Ik speel sinds kort in een band en ik ben ook begonnen met songwriting. Ik zou heel graag verder willen komen in de muziek. Ik luister het liefst naar Rock muziek!


Wat wil ik met dit blog?
Ik ben altijd al een persoon geweest die van mode houdt. Ik vind ook dat je style laat zien waar jij voor staat en het is een manier om je te uiten. Voor mij is mode heel belangrijk omdat ik daar in kan zijn wie ik wil zijn. Het is 1 ding wat je tenminste zelf mag bepalen. Dus ik wil onder andere veel fashion met jullie delen! 

Make-up vind ik ook erg leuk! Ik draag best veel make up maar dat komt omdat ik dit gewoon heel leuk vind! (Als ik naar de supermarkt ga vind je mij ook koos-make-up-loos haha) . Make up vind ik ook een manier van jezelf uiten. Je gezicht is een kanvas en de make up is de verf! 

Sport, health en food vind ik ook belangrijk en ik zal hier waarschijnlijk vaak overschrijven! Ik vind het erg belangrijk om genoeg te bewegen en gezond te eten! Niet dat ik mij hier veel aan hou, maar ik probeer het wel! 

Ik zal dus veel over deze onderwerpen gaan schrijven en als er nogmeer suggesties zijn hoor ik het graag! 

Dit zijn al mijn contact en sociale media gegevens op een rij! 
Instagram: @jamelywal
Twitter: @jamelywal
Email: jamelywal@gmail.com
Tumblr: diamanded.tumblr.com 

Ik ben benieuwd hoe dit allemaal gaat lopen en stay tuned for more! 

Love, 
Jamely!
You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Instagram


Facebook Page

https://www.facebook.com/allthingsrebel

Subscribe